StoryOfFeddPower

torsdag 14 mars 2013

sweet sweet!

Yoo yoo!

Har varit en kall och skön dag idag med fint väder å lite vind!
Började dagen med lite sovmorgon med en lugn och kraftig frukost, 4 portioner havregrynsgröt. Vidare till skolan med pappas bil, go musik å fint glid å sol påväg till skolan skadar ju inte! Första lektionen var formgivning, skissade lite på datorn bara å tog det lugnt, följt av lunch och fysik...
Efter skolan körde jag bort till banan och körde downhill sprinter, mycket bilar som tuta men men ;) Var gött i alla fall med sol å taggande tankar;) Vidare till sportson å prata lite med Keith medans han spände upp mina två olika hjulpar ifrån bmxspecialisten.se . Alla hjulen var riktigt bra spända ifrån början bara någon halv millimeter skeva så inget jätte allvarligt ;)
Tillbaka till banan igen för att plugga och äta inför träningen på banan. Väntade på att Victoria skulle komma. Banan var riktigt bra ikväll, frusen å ingen vind, körde mestadels första sträcka, fokus på olika combos på andra hoppet i race fart var grundtanken med passet :)

I morgon väntar en skön fredag hoppas jag blir att träna och att plugga skulle jag tro, kommer tyvärr bli väldigt mycket pluggande för mig en tid framöver.... jaja men skall sova nu så jag får mina timmar, ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar