StoryOfFeddPower

söndag 17 mars 2013

stressat stressat!

Yoo Yoo!

Har idag haft fullt upp, hunnit med mycket och lite mer än vad jag hade räknat med!
Började dagen med att jag och Victoria försov oss med 45 minuter, så blev att göra mackor och ta med oss frukosten i bilen å käka under tiden vi körde till banan. var på banan vid 07.30 på en lördag morgon! hut gött somhelst, stenhård bana vindstilla och sol till att börja med, blåste upp lite hela tiden tyvärr.....
Men blev ca 2 timmar träning på morgonen. Sen vidare till jobbet, alltid lika skoj! :) jobba med cyklar och få betalt, finns ju inte mycket mer man kan begära utav livet!

Efter jobbet så blev jag hämtad av min far så fort hem å byta om för att ha ett litet släktkalas, lite ledsamt att inte fira min brors, min och pappas födelsedag som vanligt men men, är bara att vara glad och nöjd ändå! 
Åt lammstek och potatisgratäng till middag smaskigt värre! 
Nu på kvällen har jag kört sista passet för vecka som var ett långt konditionspass med olika typer av intervaller med i! sjukt jobbigt men sjukt givande!  Även 5 timmar fysik plugg och cykeltvätt! Finns inte mycket saker som är bättre än att börja en ny träningsvecka med en nytvättad och genom kollad cykel! 

 Så här ser min skönhet ut förtillfället! en liten bike check: Ram, chase Hjul, bomshell Vevar, crupi Sadel o Drev, Tangent  Gaffel o styre, Eleven  Broms, DXR  Kedja, KMC special one Pedaler, Time   Stem, SX
Allt detta ifrån Bmxspecialisten.se. Vill även passa på att tacka teamet och alla teamets sponsorer för denna fina skönhet jag kan kalla för min cykel!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar