StoryOfFeddPower

fredag 4 maj 2012

Yoo!

Dagen till ära bjöd på först frukost och en iväg till banan och köra den andra landsträningen. Träningen på banan gick fint, fick till mina starter lite bättre idag än igår så det gillar vi, resten av banan var som igår allt funkar fint och jag ser framemot att få tävla imon, har varit en ända lång väntan sen vi kommit hit att få tävla och imon smäller det!!!! fan så taggad alltså!!!

Efter träningen på banan drog vi bort till en bmx banan som de körde EM på för ett par år sen som ligger lite utan för orleans. Riktigt fin och skön bana, för jävla go första sträcka och tredje sträcka, andra och fjärde var goa också men första och tredje stack ut;) fanns massa av olika combos man kunde göra på tredje sträckan så det var redigt sköj!

när vi hade kört runt 1 timme så kom det en person som jobbade inom klubben där och sa att vi gärna fick hålla läger på och runt banan i framtiden och att de kunde fixa boende och tillgång till gym och velodrom. Han visade även att det låg trails bredvid banan, sjukt många lines och sjukt sköna var dem!!! glömde ta bild på banan och trailsen idag pga det började piss regna efter vi kört en stund i trailsen.

För att summera dagen så var den redigt najs! och nu ligger jag i sängen å kollar lit på nätet och målar bmx banan på datorn och taggar inför imon!!!
ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar