StoryOfFeddPower

torsdag 3 maj 2012

Yoo!

Blev inget skrivit igår så skriver om idag och igår istället;)

Går dagen börjades med en god frukost sen ett långt break, tanken var att åka till banan och träna innan det började blås så mycket, men det var regn och dimma på morgonen så vi sköt upp allt två timmar. Ganska skönt att få slappa lite extra på morgonen. Väl på banan så var det inte lika blåsigt idag men allt tok för mycket mot/sido vind på andra sträckan;) men fick kört allt fast detta. Det bästa som finns är ju att få cykla ner för SX starten finns ingen goare fart känsla när man flygger över första hoppet ;)
Efter träningen på banan så blev det att hoppa in i bilen och börja åka mot Orleans. Det skulel ta 3-4timmar men var en del trafik i Paris så det tog nog 5-6timmar;)

kom fram till hotellet runt 22 tiden så det vara bara att sova sen;)

Idag stod klockan på 07.50 sen frukost direkt efter sen plocka ihop tränings väskan och sen bege sig bort för att hitta banan. Väl framme på banan så var allt lugnt lite små stressigt med min träning men hade god tid att värma upp och sånt innan. Banan var ganska simpel fast mycket sköna sträckor med bra flyt i och sten hård. De hade även pro section här, första gången jag kört det inomhus och den funka bra med hoppades direkt och så;) grinden var skön också, bara att gå direkt på det första ljuset sen fullt ös;) körde både Junior Men och landsträning för  att hinna få så mycket tid på banan som möjligt;)

Nu har jag och alex badat i hotellets pool  och nu är det snart middag! Sweet!

Träning på banan imon igen, skall försöka få ta bild på den också och på lite annat ifall jag lyckas med detta;) ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar