StoryOfFeddPower

lördag 19 oktober 2013

Nä men kanske skall börja skriva här igen!

Yoo!
Vart ett tag sen jag skrev här nu... Hänt mycket under tiden jag inte har skrivit, blandat av både dåliga och bra saker. En hel bmxsäsong har hunnit gå och student å jobb å massor av annan skit!
Säsongen har varit riktigt upp och ner i år, började helt okej, körde bra på de flesta EM deltävlingar, vilket jag ändå tycker är viktigast, 2a på SM i år igen, 3a på swe-cup. Ett totalt misslyckat NM, slutade med en mosad hjälm, höft å ett dåligt humör. Humöret är bra igen, ny skrapad hjälm och höften är lika svullen som vid NM! ;)
Men har lärt ett och annat denna säsong som första års elit cyklist utomlands, lärt känna mycket nytt folk i Frankrike vilket är skoj:)
Har förövrigt flera Frankrike resor planerade, första är om mindre två veckor, riktigt taggad å förväntasfull, skall bli skönt att komma till lite värme igen å få cykla lite andra banor!

Fick en iPad av pappa i studentpresent vilket har ändrat mitt datoranvändande, men dock krångligt med lägga ut saker på nätet... Får bli vassare på det!

Köpte en intense SS hoj i slutet av sommaren, 26" och 160mm slag framtill och 185mm baktill, riktigt riktigt skön åkgläjde på den!

Dagen idag har bjudit på cykling på banan här hemma i Kungsbacka med Dinny, skönt väder å ingen vind! Dock ett svullet pekfinger!

Bjuder på en fin bild av det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar