StoryOfFeddPower

tisdag 26 mars 2013

Varmt varmt!

Hej alla glada barn!

Idag så har jag varit i skolan å läst, rättskunskap,samhällskunskap, matematik och idrott. Trevlig dag i skolan och det bjöds på fiskpinnar och potatis till lunch. Innan idrotten så var jag å Ogge broman i skolans gym å gjorde försök på nya PB i bänk. Jag klarade 105kg och Oscar 115kg. 5 kg upp på båda två så det var bra gjort! ligger ett klipp på mitt 105kg här nedanför!
Efter skolan blev det bort till banan å byta om för att köra downhills sprinter. Har även drevat upp två kuggar igen till min vanliga drevning, skönt å vara tillbaka på samma men med ett helvete mycket mer spin i benen! good shit!
Sen hade jag och Victoria träning på banan och därefter träning med den äldsta gruppen. Skoj med första träningen med denna gruppen i år. var mycket kondition övningar, kände dock att all kondition jag kört under vintern nu har get resultat!
Avslutade träningen med att på sista övningen i sista repen så kör jag in i en mackadamsten och får punka..... jaja tur att jag har massor av nya Maxxis DTH däck och excces slangar hemma ifrån bmxspecialisten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar